CONTACT AND OPENING HOURS
POD RADNIČNÍM KOLEM
Mečová 368/5
602 00 Brno
OPENING HOURS
MO-TH  11:00 - 23:00
FR-SA  11:00 - 24:00
SU       11:00 - 22:00
Phone: +420 542 211 135
Mobil:  +420 725 089 755
Email:   info@ukola.cz
22.03.2021   Opening hours
Opening hours of the dispensing window 11:00-14:00  more>>
03.11.2020   we are opening for you again!
Friends ... we are very happy to continue the century-old tradition and as soon as the current situation allows, we are opening your favorite stylish restaurant and wine bar for you again!  more>>
20.12.2019   CIMBAL MUSIC
On December 20, 2019 from 19:00 again traditional Friday. We look forward to your visit!  more>>
Facebook
Visitors
Today: 37 
Total: 89720
Lunch menu                       18.10. - 22.10.  
MONDAY  
polévka: Zelná polévka s uzeninou
1)  Zeleninové rizoto s vepřovým masem, hříbky a sýrem 119,-
2)  Česnekové řízečky z vepřové panenky, bramborová kaše, sterilovaný okurek 129,-
3)  NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, bramborové noky s máslem a petrželkou 155,-
4) 
 
TUESDAY  
polévka: Hrstková polévka
1)  Čevabčiči, vařené brambory s máslem, hořčice, cibule 119,-
2)  Koprová omáčka, hovězí loupaná plec, houskový knedlík 129,-
3)  NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, bramborové noky s máslem a petrželkou 155,-
4) 
 
WEDNESDAY  
polévka: Kulajda
1)  Ravioli plněné trhaným hovězím masem (sous-vide) 119,-
2)  Smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem Niva, belgické hranolky se slupkou 129,-
3)  NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, bramborové noky s máslem a petrželkou 155,-
4) 
 
THURSDAY  
polévka: Gulášová polévka
1)  Čočka na kyselo, grilovaná Štýrská klobása, vejce, čerstvý chléb 119,-
2)  Hovězí guláš s hříbky, pečená cibulka, houskový knedlík 129,-
3)  NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, bramborové noky s máslem a petrželkou 155,-
4) 
 
FRIDAY  
polévka: Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou
1)  Zapečené lasagne plněné uzeným, listovým špenátem a ricottou 119,-
2)  Steak z vepřové krkovice, sýrové špecle, pečená cibulka 129,-
3)  NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, bramborové noky s máslem a petrželkou 155,-
4) 
 
panacek
Copyright 2013, Pod Radničním kolem | All changed reserved | Webdesign: okamurakojin