Lunch menu 01.03. - 05.03. |
|
MONDAY |
|
polévka: Gulášová polévka |
|
1) |
Smažený květák, máslové brambůrky s jarní cibulkou |
115,- |
2) |
Vepřová krkovička s kroketami a růžičkovou kapustou |
125,- |
3) |
NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Filovaný steak z kachních prsíček (sous vide) na listovém špenátu s přírodním sýrem, domácí krokety
|
145,- |
4) |
|
|
|
|
|
TUESDAY |
|
polévka: Jarní pórková polévka |
|
1) |
Zapečené těstoviny s uzeným, klobásou a Parmezánem, okurek |
115,- |
2) |
Pomalu tažený hovězí guláš, domácí houskový knedlík |
125,- |
3) |
NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Filovaný steak z kachních prsíček (sous vide) na listovém špenátu s přírodním sýrem, domácí krokety
|
145,- |
4) |
|
|
|
|
|
WEDNESDAY |
|
polévka: Žampiónový krém |
|
1) |
Bavorská sekaná s bramborovou kaší, tatarská omáčka |
115,- |
2) |
Krůtí nudličky na kari a pórku, jasmínová rýže |
125,- |
3) |
NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Filovaný steak z kachních prsíček (sous vide) na listovém špenátu s přírodním sýrem, domácí krokety
|
145,- |
4) |
|
|
|
|
|
THURSDAY |
|
polévka: Fazolová polévka s klobásou |
|
1) |
Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem |
115,- |
2) |
Vepřová plec s hřibovou omáčkou, domácí karlovarský knedlík |
125,- |
3) |
NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Filovaný steak z kachních prsíček (sous vide) na listovém špenátu s přírodním sýrem, domácí krokety
|
145,- |
4) |
|
|
|
|
|
FRIDAY |
|
polévka: Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi |
|
1) |
Krůtí špíz se zeleninou, steakové hranolky, brokolice |
115,- |
2) |
Vykostěné vepřové kolínko, křen, hořčice, kozí rohy, nakládané cibulky, čerstvý chléb |
125,- |
3) |
NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Filovaný steak z kachních prsíček (sous vide) na listovém špenátu s přírodním sýrem, domácí krokety
|
145,- |
4) |
|
|
|
|
|
|