CONTACT AND OPENING HOURS
POD RADNIČNÍM KOLEM
Mečová 368/5
602 00 Brno
OPENING HOURS
MO-TH  11:00 - 23:00
FR-SA  11:00 - 24:00
SU       11:00 - 22:00
Phone: +420 542 211 135
Mobil:  +420 725 089 755
Email:   info@ukola.cz
03.11.2020   we are opening for you again!
Friends ... we are very happy to continue the century-old tradition and as soon as the current situation allows, we are opening your favorite stylish restaurant and wine bar for you again!  more>>
20.12.2019   CIMBAL MUSIC
On December 20, 2019 from 19:00 again traditional Friday. We look forward to your visit!  more>>
01.04.2017   CIMBAL MUSIC
Live folk music with us will continue. At regular intervals, you can enjoy a true master in the field. Dates live folk music always let you know in advance.   more>>
Facebook
Visitors
Today: 75 
Total: 83747
Lunch menu                       01.03. - 05.03.  
MONDAY  
polévka: Gulášová polévka
1)  Smažený květák, máslové brambůrky s jarní cibulkou 115,-
2)  Vepřová krkovička s kroketami a růžičkovou kapustou 125,-
3)  NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Filovaný steak z kachních prsíček (sous vide) na listovém špenátu s přírodním sýrem, domácí krokety 145,-
4) 
 
TUESDAY  
polévka: Jarní pórková polévka
1)  Zapečené těstoviny s uzeným, klobásou a Parmezánem, okurek 115,-
2)  Pomalu tažený hovězí guláš, domácí houskový knedlík 125,-
3)  NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Filovaný steak z kachních prsíček (sous vide) na listovém špenátu s přírodním sýrem, domácí krokety 145,-
4) 
 
WEDNESDAY  
polévka: Žampiónový krém
1)  Bavorská sekaná s bramborovou kaší, tatarská omáčka 115,-
2)  Krůtí nudličky na kari a pórku, jasmínová rýže 125,-
3)  NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Filovaný steak z kachních prsíček (sous vide) na listovém špenátu s přírodním sýrem, domácí krokety 145,-
4) 
 
THURSDAY  
polévka: Fazolová polévka s klobásou
1)  Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 115,-
2)  Vepřová plec s hřibovou omáčkou, domácí karlovarský knedlík 125,-
3)  NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Filovaný steak z kachních prsíček (sous vide) na listovém špenátu s přírodním sýrem, domácí krokety 145,-
4) 
 
FRIDAY  
polévka: Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi
1)  Krůtí špíz se zeleninou, steakové hranolky, brokolice 115,-
2)  Vykostěné vepřové kolínko, křen, hořčice, kozí rohy, nakládané cibulky, čerstvý chléb 125,-
3)  NÁŠ TÝDENNÍ TIP: Filovaný steak z kachních prsíček (sous vide) na listovém špenátu s přírodním sýrem, domácí krokety 145,-
4) 
 
panacek
Copyright 2013, Pod Radničním kolem | All changed reserved | Webdesign: okamurakojin